Reducere!

pachet ABC auto v.4 (contine 3 CD-uri)

119.70lei 99.90lei

Descriere

pachetul ABC auto v.3 contine:

– ABC auto v.3 – Categoriile AM, A1, A2, A – Actualizat 2015 (CD ce contine si chestionare auto similare DRPCIV).ABC auto versiunea 3 – Categoriile AM, A1, A2, A – Software pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile AM, A1, A2, A. Invatarea cu ajutorul acestui software, este cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere, materialele prezentate in cadrul sau acopera absolut tot ceea ce are nevoie un cursant.

– ABC auto versiunea 3 (CD ce contine si chestionare auto similare DRPCIV) – Categoriile B1, B, BE – Actualizat 2015.ABC auto versiunea 3 – Software pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile B1, B, BE. Invatarea cu ajutorul acestui software, este cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere, materialele prezentate in cadrul sau acopera absolut tot ceea ce are nevoie un cursant pentru a deveni un conducator profesionist.

– ABC auto v.3 – Actualizat 2015 – (CD ce contine si chestionare auto similare DRPCIV). ABC auto versiunae 3 – Software pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile C1, C, D1, D, C1E, CE, D1E, DE. Invatarea cu ajutorul acestui software, este cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere, materialele prezentate in cadrul sau acopera absolut tot ceea ce are nevoie un cursant pentru a deveni un conducator profesionist.

Sus