Noul cod rutier pe intelesul tuturor

30.00lei

Descriere

Noul cod rutier 2024 pe intelesul tuturor de Marius Stanculescu. Noul Cod Rutier 2024 este cea mai concisa carte pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie – Contine si notiuni de mecanica.

Ing. Marius Stanculescu, profesor de legislatie rutiera.
Desi pe piata exista cateva carti si seturi de chestionare rezultatele la examen sunt asteptari. Mail mult de jumatate din numarul de candidati pentru obtinerea permisului pica in fiecare zi la proba teoretica .
Avand in vedere ca lucrez exact in domeniul pregatirii elevilor, atat practica – sunt instructor pentru categoriile B si C, cat si teoretica – predau elevilor de liceu legislatie rutiera si cunoasterea automobilului, am scris aceaste carti care constituie o alternative utile, fiind mai simple si mai concise. Am selectat din lege pentru dumneavoastra toate prevederile codului rutier care se cer la examen (cu explicatii).
Recomand tuturor candidatilor la examen sa invete foarte bine legislatia rutiera – din aceaste carti. Rezolvarea a sute sau mii de intrebari din chestionare, fara a cunoaste legislatia rutiera duce mai mult ca sigur la picarea examenului. Trebuie tinut cont defaptul ca multe intrebari din chestionare sau de pe internet sunt gresite (mai ales acum cand legislatia s-a schimbat).
Practic, prin modul de redactare (ingrosari, sublinieri) si prin explicatiile date in carte, cititorii pot gasi raspuns la orice intrebare de la examen. De exemplu, prin invatarea a doar trei pagini – din capitolul II („Reducerea vitezei si interzicerea manevrelor”) – veti putea raspunde corect la sute de intrebari din chestionarele de la examen.
Lucrarile se adreseaza si celor care au permis de conducere, pentru reinprospatarea cunostintelor. Din pacate, exista foarte multi conducatori care nu cunosc toate schimbarile legislatiei rutiere, desi legislatia a fost modificata de mai multe ori in ultimii ani.
Pentru a-i ajuta si pe cei care au invatat legislatia veche, schimbarile aduse de noua lege sunt scrise in carte cu fond gri.
VA DORESC MULT SUCCES LA EXAMEN SI, MAI ALES, SUTE DE MII DE KILOMETRI PARCURSI FARA PROBLEME DEOSEBITE.
Marius Stanculescu

Sus