Atestate Profesionale – examinare ARR

Atestate Profesionale

Atestate Profesionale – examinare ARR

1,000.00lei

Descriere

Programul Atestate Profesionale este un soft multi-user (in retea), creat dupa modelul examinarii ARR, pentru a veni in sprijinul Centrelor de Formare Profesionala ce au sali de pregatire dotate cu calculatoare.
     Softul cuprinde doua module ce nu pot functiona unul fara celalalt: modulul „Administrator” si modulul „Examinare”.
     Modulul „Administrator” reprezinta partea de program ce va fi instalata pe calculatorul lectorului si totodata partea cea mai importanta, cuprinzand atat baza de date cat si functiile de administrare, gestionare si modificare a tuturor parametrilor existenti in cadrul programului.
Flexibilitatea acestuia face ca indiferent de modificarile ce vor urma in cadrul examinarii teoretice ARR, el sa ramana de actualitate chiar prin setarile realizate de insasi lectorul din cadrul centrului de atestare profesionala.
    
Complexitatea programului o constituie numarul mare de posibilitati ce le ofera printre care se pot enumera:

• evidenta cursantilor inscrisi;
• editarea intrebarilor;
• posibilitatea de printare a rezultatelor cursantilor;
• gestionarea cursantilor pe grupe corespunzatoare categoriilor de interes, etc.

     Modulul „Examinare” reprezinta partea de program ce va fi instalata pe calculatoarele aflate in sala de curs unde vor sustine cursantii examenele.
     Acest modul este realizat intocmai ca cel pe care se sustine examenul ARR, tocmai pentru a pregati cursantii din timp pentru evaluarea finala si a-i acomoda cu tipul de examinare.
     In momentul pornirii modulului „Examinare”, acesta va respecta intocmai setarile facute de profesorul de legislatie in cadrul modulului „Administrator”, administratorul putand oricand sa dea startul examenului individual, sa vizualizeze rezultatul examinarii, sa listeze rezultatele.
     De mentionat este faptul ca atat modulul „Administrator” cat si modulul „Examinare” functioneaza atat pe calculatoare cu ecrane touchscreen cat si pe calculatoare cu monitoare normale, folosind mouse-ul.

Pachetul contine ambele module, putand fi instalate dupa cum urmeaza:

– Atestate Profesionale Administrator – pe un singur calculator (o singura licenta) aflat in proprietatea utilizatorului
– Atestate Profesionale Examinare – pe un numar nelimitat de calculatoare aflate in proprietatea utilizatorului

meniu „Lista intrebari”

     Acest meniu vizualizeaza intrebarile existente in baza de date de pe server-ul aflat in sala de curs.
     Programul vine din start cu o lista de intrebari, insa veti putea de asemenea adauga, modifica sau sterge intrebari.
     Aveti posibilitatea filtrarii intrebarilor dupa categorii de intrebari, beneficiind si de un motor de cautare dupa numarul corespondent intrebarii sau un cuvant existent in enuntul acestora.

submeniu „Modificare intrebare”

     Acest submeniu reprezinta fereastra de modificare sau editare a unei intrebari, cu posibilitatea de introducere sau stergere poza corespondenta acesteia, cu  selectarea categoriei de interes cat si specificarea raspunsului corect.

meniu „Lista cursanti”

     In cadrul meniului puteti vizualiza cursantii existenti in baza de date, avand posibilitatea de a introduce cursanti noi, de a modifica sau sterge pe cei deja existenti.
     Programul afiseaza informatii specifice fiecarui cursant (numar inregistrare, nume, CNP, data inscrierii, categoria pentru care opteaza).

meniu „Cursanti conectati”

     Acesta este meniul ce afiseaza calculatoarele (statiile) ce sunt conectate la server.
     Cu ajutorul optiunilor afisate in dreapta, profesorul de legislatie poate conecta cursantii aflati in sala de legislatie, vizualiza detalii despre examenele sustinute de catre acestia la momentul respectiv, da startul examenelor individual, sau schimba cursantul de la o anume statie de lucru, locul acestuia putand fi ocupat de un alt elev.

interfata modul „Examinare”

     Interfata modulului „Examinari” este creata conform interfetei existente in cadrul examenului ARR sustinut pe calculator.
     Acest modul respecta intocmai setarile si comenzile introduse de lector in cadrul modulului „Administrator” (chestionar generat in functie de ponderile introduse pe categorii de intrebari).
     Modulul  „Examinare” interactioneaza in timp real cu modulul „Administrator” ce este instalat pe server.
     Numarul de calculatoare din sala de curs, pe care ruleaza modulele „Examinare”, nu influenteaza cu nimic functionabilitatea programului, numarul lor putand fi nelimitat.

Sus