Reducere!

Pachet autorizat ARR – Pregatirea teoretica categoria A si B

1,000.00lei 700.00lei

Acest program corespunde cerintelor din Anexa nr. 2 la OMTI nr. 1019/2009, impuse de Autoritatea Romana Rutiera (ARR), fiind evaluat si autorizat pentru utilizarea sa ca material didactic in cadrul scolilor de conducatori auto (pentru categoriile A si B). Programul „Pregatire teoretica” vine in sprijinul scolilor de conducatori auto ca material didactic complet, destinat salilor de legislatie rutiera dotate cu calculator si videoproiector. Soft-ul este destinat in exclusivitate scolilor de soferi si a institutiilor cu profil auto care desfasoara activitati didactice in vederea instruirii cursantilor in disciplina legislatie rutiera si conducere preventiva.

Descriere

Pachet autorizat ARR – Pregatirea teoretica categoria A si B

Acest program corespunde cerintelor din Anexa nr. 2 la OMTI nr. 1019/2009, impuse de Autoritatea Romana Rutiera (ARR), fiind evaluat si autorizat pentru utilizarea sa ca material didactic in cadrul scolilor de conducatori auto (pentru categoriile A si B). Programul „Pregatire teoretica” vine in sprijinul scolilor de conducatori auto ca material didactic complet, destinat salilor de legislatie rutiera dotate cu calculator si videoproiector. Soft-ul este destinat in exclusivitate scolilor de soferi si a institutiilor cu profil auto care desfasoara activitati didactice in vederea instruirii cursantilor in disciplina legislatie rutiera si conducere preventiva. Licentele de utilizare va ofera dreptul sa beneficiati de urmatoarele servicii:

– instalarea pe un numar nelimitat de calculatoare/client;
– actualizari online gratuite* (*doar cele ce vor aparea ca urmare a modificarilor din legislatie);
– suport tehnic gratuit prin e-mail;
– suport tehnic gratuit prin telefon;
– mentenanta;
– asistenta online.

Ordonanta de urgenta a Guvernului
Modulul contine Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice actualizata, cu posibilitate de printare si completare cu eventualele modificari ce pot sa apara ulterior.

Regulamentul de aplicare a O.U.G
Contine Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr.195/2002, aprobat prin Hotararea Guvernului nr.1391/2006, cu ultimele modificari si completari. Modulul include optiunea de printare si actualizare.
Amenzi si puncte de penalizare

Amenzi si puncte de penalizare
Contine clasificarile si descrierile sanctiunilor contraventionale, prezentate sub forma unui tabel cu posibilitate de sortare
Curs de legislatie

Curs de legislatie
Cursul de legislatie din cadrul programului, este structurat pe capitole, cuprinzand materiale didactice conforme legislatiei rutiere.
Modalitatea de prezentare a diverselor situatii si aspecte din trafic, reuseste sa mareasca considerabil capacitatea de insusire si intelegere a notiunilor prezente in cadrul articolelor din lege.

Curs de conducere ecologica
In cadrul acestui curs sunt prezentate metode specifice de conducere ecologica cat si normele de poluare EURO, cauzele poluarii si masurile necesare reducerii acesteia.

Curs de conduita preventiva
Contine reguli privind comportamentul participantilor la traficul rutier (pietoni, conducatori auto, biciclisti, carutasi), reguli care asigura prevenirea accidentelor.

Curs de prim ajutor
Reprezinta un complex de masuri de urgenta ce se aplica in cazul accidentelor rutiere, inainte de interventia cadrelor medicale.
Explicatiile existente in cadrul acestui curs sunt insotite de imagini si animatii realizate intr-un cadru tridimensional, pentru o mai buna intelegere a acestora.

Modul de desfasurare a examenului teoretic
Aceasta parte de program prezinta informatii legate de modul de desfasurare a examenului teoretic auto, de la intrarea cursantului in sala de examinare pana la parasirea de catre acesta a salii.
Aceste informatii sunt redate prin filme concepute intr-un mediu tridimensional, evidentiind in mod detaliat fiecare aspect si moment pe care il va urma cursantul in cadrul sustinerii probei teoretice.

Intrebari pregatitoare
Reprezinta partea de program ce ofera posibilitatea rezolvarii intrebarilor specifice categoriilor auto A, B, C, D, E. Pentru a asigura o pregatire cat mai temeinica a cursantului, intrebarile dispun de simulari tridimensionale cu variantele corecte de raspuns, accesibile dupa validarea acestora.
Raspunsurile sunt explicate amanuntit, facand referire directa la articolele conform carora sunt sau nu corecte.

Mijloace de semnalizare
Modulul prezinta prin imagini de o inalta calitate grafica, toate mijloacele de semnalizare existente, explicatiile la acestea fiind realizate cu lux de amanunte.
Totodata redarea audio a mesajelor transmise de pe autovehiculele de politie, cat si semnalele politistilor rutieri reprezentate prin animatii, sunt parte componenta a acestui modul.

Modul de administrare
Modulul de administrare cuprinde atat baza de date cu elevii, fisele de examinare, cat si functiile de administrare, gestionare si modificare a tuturor parametrilor existenti in cadrul unui examen auto teoretic.
Acesta ofera posibilitati multiple de personalizare a examenelor, toate acestea putand fi salvate si printate.

Modul de examinare
Prin intermediul acetui modul veti putea familiariza cursantii cu modalitatea de examinare existenta in cadrul politiei rutiere, avand o interfata ce urmareste indeaproape aceasta metodologie.

Lectii practice – categoria A
Contine lectii practice de conducere, reprezentate prin filme realizate tridimensional si explicatii la acestea.
In cadrul categoriei A sunt prezentate o serie de manevre specifice, incepand cu familiarizarea cursantului cu motocicleta si incheind cu simularea probei de poligon.

Lectii practice – categoria B
La categoria B sunt surprinse cele mai importante situatii de trafic si manevre specifice, printre acestea numarandu-se: depasirea, circulatia in intersectii, circulatia pe timp de noapte, parcarea, pornirea din rampa, intoarcerea si altele.

Sus