Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

BIDI TRANS

0.00
Adresă:
Soseaua Alexandria 178,IULIU MANIU 8A,SOS. OLTENITEI 38,BUZOIENI 7,CAL. RAHOVEI, București, România
Descriere detaliată:

Scoala de soferi BidiTrans si-a inceput activitatea in anul 1990 si detine o baza materiala solida ce cuprinde: sali de legislatie, sali de mecanica moderne, laborator de testare psihologica, un parc auto care cuprinde peste 50 de autovehicule de toate categoriile (vezi galeria foto) precum si experienta acumulata in peste 16 ani de acivitate, reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.

 

SUPREMATIA PRIN CALITATE !

Scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.

Spre deosebire de bunurile materiale care pot fi testate chiar inainte de a fi cumparate, serviciile au dezavantajul ca nu pot fi apreciate decat la sfarsitul prestarii lor. Pentru a inlatura acest dezavantaj, am implementat un sistem de asigurare al calitatii prin care monitorizam procesul de invatare de la inceput pana la sfarsit, eliminand riscul ca la finalul scolii sa nu obtinem rezultatele asteptate. Instructorii isi desfasoara activitatea pe baza unei programe scolare bine fundamentata, conceputa pentru asimilarea corecta si completa a cunostiintelor si deprinderilor necesare conducerii.

La fiecare sedinta instructorul preda tema prevazuta in programa scolara si parcurge traseul adecvat insusirii cunostintelor. La jumatatea cursului (16 ore), are loc o intalnire intre conducerea scolii, cursant si instructor pentru a evalua nivelul de pregatire. Daca nivelul de pregatire nu este cel dorit se vor identifica cauzele si se vor lua masurile corespunzatoare etapei respective.

Categorii:   
Telefon: 0214.204.751
Website:
Sus