Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

Școala de șoferi AUTO DAVID

0.00
Adresă:
Bucuresti, Sos. Oltenitei 105A, Sector 4, București, România
Descriere detaliată:

Cursurile de teorie sunt gratuite, iar dacă după terminarea cursului considerati că mai aveți nevoie, puteți continua până când doriți, fară să vă coste nici un ban în plus.

Pentru orele de conducere avem un parc auto variat :Volskwagen Passat, Volskwagen Golf, Ford Fiesta, Renault Megane Sedan, Daewoo Nubira, Dacia Logan, Chevrolet Spark, Renault Clio Symbol, programul se stabilește de comun acord de către elev și instructor, deci după cum doriți dumneavoastră, iar locul de întalnire pentru orele de conducere va fi stabilit, în măsura posibilităților, astfel încât să vă fie cat mai ușor să ajungeți. Ca o noutate, puteti face acum școala FĂRĂ BANI !!!

Avem acum contract cu o instițutie de finanțare, și, fără nici un act în afară de buletin, puteti plăti in 10, 20 sau 30 de rate lunare TOATE cheltuielile legate de școala de șoferi, cu o dobândă rezonabilă. Exemplu: pentru o finanțare de 1000 lei (care cuprinde și actele medicale și psihologice) , platiți câte 123 lei pe lună timp de 10 luni.

Aprobarea, și toate actele se fac la înscriere la sediul școlii, deci nu mai aveți de umblat prin alta parte.

Permisul de conducere, odată obținut, va fi folosit toată viața, de el va depinde, în mare masură, siguranța și sănătatea dumneavoastră, a familiei și a prietenilor, așa că suntem încrezători că veți lua cea mai bună decizie privind școala de șoferi !

Categorii:      
Telefon: 0766 235 935
Sus