Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

Scoala De Soferi TEO

0.00
Adresă:
Bucuresti, Sos. Oltenitei nr. 244, sc 2, parter, sector 4, București, România
Descriere detaliată:

Vrei permis?

Vrei sa beneficiezi de cele mai bune conditii de pregatire, pentru a fi sigur ca-l obtii?

Atunci ai facut alegerea cea mai buna, daca te-ai inscris la noi!

Scoala de soferi TEO este printre singurele autorizate sa desfasoare pregatirea viitorilor conducatori auto pentru toate categoriile A, B, BE, C, CE, D. De asemenea dispune de probabil cel mai numeros si totodata diversificat parc auto din Bucuresti, astfel ca ai de unde alege masina care crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine (click aici pentru a vedea lista completa a acestora si preturile aferente).

Avantajele pe care le ofera Scoala de Soferi TEO:

- program flexibil

- plata scolarizarii in rate

- posibilitatea cursantilor de a procura materiale didactice de curs de care au nevoie direct de la sediul scolii

- cursantul sustine examenul cu politia, pe masina pe care s-a pregatit

- simulare examen auto conform legislatiei in vigoare

- sali si profesori de legislatie

- intocmirea tuturor actelor necesare in cadrul scolii (fisa medicala, aviz psihologic, fotografii tip) Foarte important, Scoala de soferi TEO dispune si de un autoturism Daewoo Cielo adaptat pentru persoane cu handicap si un autoturism Renault Megane cutie automata, fiind poate singura care ofera si acestora posibilitatea de a se pregati in vederea obtinerii permisului de conducere. In plus, pentru a facilita terminarea in timp cat mai scurt a scolii si a evita deplasarea cursantilor in diverse locuri pentru obtinerea documentelor necesare, oferim posibilitatea ca, in cadrul scolii, sa fie intocmite urmatoarele acte: Fisa medicala; Aviz psihologic; Fotografii tip. Activitatea scolii se desfasoara in cele 7 puncte de lucru, repartizate in fiecare sector al capitalei, mai nou sector 1 - Baneasa. Doua dintre acestea dispun si de sali de legislatie rutiera, dotate corespunzator si conduse de profesori cu experienta, care va vor ajuta sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto.

Scoala de soferi TEO este pregatita de asemenea sa faca fata si modificarilor legislative anuntate in perioada imediat urmatoare, care vor impune testarea teoretica pe calculator, achizitionand in acest sens un set de PC-uri care sa corespunda acestor cerinte. Personalul de instruire este selectat cu atentie si testat in permanenta, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de serviciile unor adevarati profesionisti. De altfel, impresiile Dumneavoastra in privinta acestora sunt foarte importante si va invitam sa vi le exprimati fie pe aceasta pagina, la rubrica Impresii, fie prin intermediul chestionarelor care va sunt puse la dispozitie in secretariatele Scolii. In speranta ca toate acestea v-au convins sa alegeti serviciile noastre, va asteptam la unul dintre sedii pentru inscriere.

Mai departe, ne vom ocupa noi sa va implinim visul VREAU PERMIS!.

Telefon: 0213.310.023
Website:
Sus