Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

DRIVE TEST

0.00
Adresă:
Constanta, Constanța, România
Descriere detaliată:

Scoala de Soferi DRIVE TEST dispune de autoturisme:NISSAN MICRA DECAPOTABIL, (UNICA IN JUDETUL CONSTANTA), SEAT CORDOBA, DACIA LOGAN dci, DACIA LOGAN mpi.

Scoala de soferi DRIVE TEST te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile unei scoli de soferi profesioniste.Va oferim garantia unui sistem computerizat pentru cursurile de legislatie si teste auto supravegheate de instructori auto calificati asemanatoare in proportie de 90% cu cele ale POLITIEI.

Profesorii au o atitudine orientata spre elev, explicand si ajutand orice elev(a) spre a obtine calificativul maxim la examenul auto.

Instructorii sunt calmi, glumeti, relaxati, posedand carnet de conducere si instructie la TOATE CATEGORIILE !!! Sunt rabdatori si, posedand o buna cunoastere a psihicului uman, o sa te ajute sa inveti intr-o atmosfera relaxanta sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan.

La fiecare sedinta instructorul preda tema prevazuta in programa scolara si parcurge traseul adecvat insusirii cunostintelor.

Folosind serviciile oferite de Scoala de Soferi DRIVE TEST, faceti o economie de bani si timp, datorita preturilor fara concurenta practicate si a bunei organizari a seriilor de cursanti.

Categorii:   
Telefon: 0754.053.219
Website:
Sus