Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

Școala de șoferi PAPUC AUTO

0.00
Adresă:
Craiova, Str. Sabba Stefanescu, Nr.18, Dolj, România
Descriere detaliată:

Școala de șoferi Papuc Auto vă oferă cursuri de pregatire teoretică și practică în vederea obținerii permisului de conducere pentru categoria B.

Candidații (pentru categoria B ) se pot înscrie și pot urma cursurile teoretice și practice cu trei luni înainte de împlinirea vârstei de 18 ani, dar prezentarea la examenul susținut cu poliția este condiționată de împlinirea acestei vârste.

Dispunem de o sală de legislație rutieră modernă dotată cu calculatoare unde cursanții noștri au posibilitatea de a susține testări teoretice în condiții similare cu cele de la examenul teoretic organizat de DRPCIV (Poliție). Cursanții vor fi deja familiarizați cu sistemul eliminându-se astfel un factor suplimentar de stres. Ei au posibilitatea de a procura de la sediul școlii materiale didactice și suporturile de curs de care au nevoie (manuale, chestionare, cd-uri).

Ne străduim să facem cursurile școlii de șoferi cat mai plăcute punându-vă la dispoziție o gama variată de autovehicule: Opel Astra G, Opel Corsa, noul Logan fabricație 2014, Skoda Fabia, Renault Megane și Cielo. Orele de pregatire practică se planifică de comun acord cu instructorul în funcție de programul cursantului.

Oferim servicii și acelora care au obtinut permis de conducere cu mult timp în urmă și doresc să iși reîmprospateze cunoștiințele pentru a le oferi siguranță în trafic.

Personalul școlii, profesori de legislație rutieră și instructori cu o bogata experiență în domeniu sunt alaturi de dumneavoastră prin cunoștințe teoretice și practice, asigurandu-vă astfel de un rezultat final favorabil în obținerea permisului de conducere mult dorit.

Categorii:         
Telefon: 0745 888 752
Sus