Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

Scoala De Soferi UDRISTE

0.00
Adresă:
Craiova, str. Raului - langa fostul poligon auto, Dolj, România
Descriere detaliată:

Dragi Clienti si Viitori Conducatori Auto, Civilizatia moderna si "viteza" dezvoltarii actuale, incepand cu cautarea unui loc de munca si pana la calatorii sau excursii fac din carnetul de conducere o necesitate iar vremurile cand acesta reprezenta un "lux" au apus de mult.

Din acest motiv prin serviciile pe care le oferim va ajutam sa intrati in lumea moderna la volanul scolii de soferi UDRISTE..

Incepand de la sala de Legislatie Rutiera dotata cu cele mai moderne mijloace didactice, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoasterea Automobilului, planse si scheme, profesori de Legislatie Rutiera si Cunoasterea Automobilului, ingineri cu indelungata experienta in invatamant si terminand cu autoturismele BMW, Volkswagen Passat, Seat Cordoba, Seat Toledo, Opel Astra, Scoda Octavia, Chevrolet Aveo, Hyundai Accent, Cielo, Matiz, Logan.

Scoala de soferi UDRISTE va pune la dispozitie cea mai buna baza materiala din acest domeniu de activitate. Prin experienta de peste un deceniu si jumatate cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregatiti profesional, cu o mare capacitate de intelegere si abordare a diferitelor tipuri de personalitati, scoala de soferi UDRISTE concureaza cu usurinta in topul celor mai bune scoli de soferi.

Prin sistemul de plata, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere a automobilului, ofertele lunare oferite si prin faptul ca puteti opta pentru serviciul oferit de scoala noastra de incepere a cursurilor practice din fata casei sau a locului d-voastra de munca, oferta noastra este pe departe unica in acest domeniu iar calitatea acesteia nu are concurenta.

Categorii:   
Telefon: 0721.212.696
Website:
Sus