Școli de șoferi

Lista școlilor de șoferi din România

Imprimă detaliile Salvează ca PDF

Scoala De Soferi BIALIS

0.00
Adresă:
Campina, Str. Ion Heliade Radulescu, nr. 9A, Prahova, România
Descriere detaliată:

SCOALA DE SOFERI BIALIS, va pune la dispozitie o baza materiala teoretica deosebita, alcatuita din Sali de legislatie rutiera, cunoasterea automobilului, dotate cu planse cu indicatoare rutiere, diverse subansamble din autovehicule, sectiunide motor, cutie de viteza etc.

Toate exemplificarile pot fi facute si in format electronic, pe videoproiector sau plasma, astfel intelegerea fenomenelor fiind mult usurata.

La capitolul baza materiala practica avem motociclete noi, autoturisme de ultima generatie, care impletesc deosebit calitatea, confortul, siguranta si usurinta in manevrabilitate, cu noile norme impuse de Uniunea Europeana, la care tara noastra tocmai incearca sa se alinieze.

Autocamioanele si autobuzele noastre va pregatesc pentru ceea ce inseamna circulatia in regim international, asigurandu-va o pornire pe drumul pe care cu totii dorim sa ajungem odata si odata… Secretele noastre, cunoasterea automobilului, semnele de circulatie, mersul patinat in aglomeratie, intelegerea situatiilor de egalitate, a prioritatii de dreapta, plecarea din rampa, parcari, garari, diferentele dintre infractiune si contraventie si poate multe altele, pe care va lasam placerea de a le descoperi impreuna cu noi. Pentru siguranta dvs multe mici trucuri va pot fi incredintate de catre instructorii si profesorii nostri.

Calitatea, seriozitatea si profesionalismul cuvinte pe care am vrea sa vi le facem cunoscute.

Categorii:   
Telefon: 0723.514.609
Website:
Sus