Blog

Latest Industry News

AUTO DORINA

Scoala de soferi AUTO DORINA a luat fiinta in anul 2003 sub indrumarea d-nei DORINA LUCA, care la acea data avea o experienta de 17 ani in domeniu.

Scoala de soferi AUTO DORINA pregateste conducatori auto pentru categoriile : A1, A, B, C, CE, D. Cursurile se tin atat in limba romana cat si in limba maghiara.

Sediul scolii situat in zona centrala a orasului ne-a adus o clientela selecta de care suntem foarte mandri si care ne face o buna reclama pe oselele tarii.

Scoala dispune de sediu propriu, o cladire (parter si etaj) unde se gasesc trei sali de pregatire teoretice dotate cu aer conditionat si materiale didactice corespunzatoare procesului de invatamant. De asemenea scoala are si un laborator de testare psihologica.

In cadrul scolii AUTO DORINA isi desfasoara activitatea 35 de instructori, profesori de legislatie rutiera si mecanica, care dau dovada de profesionalism, siguranta, corectitudine, respect si calm fata de cursanti.

Scoala este dotata numai cu masini noi.

Acesta are o gama diversificata de marci de autovehicule ceea ce face ca fiecare cursant sa poata opta pentru marca pe care doreste sa o conduca.

Astfel scoala detine in parcul auto:

– pentru categ. A : 2 motociclete MZ

– pentru categ. B : Peugeot 207CC, Peugeot 307, Wolkswagen Golf 5, Wolkswagen Passat, Wolkswagen Bora, Opel Astra, Ford Fiesta, Skoda Fabia, Dacia Logan, Dacia Solenza

– pentru categ. C, CE : camion Iveco, camion Man

– pentru categ. D : autobus Ikarus

Lasă un comentariu

Sus