Blog

Latest Industry News

Martura-Rox Serv

SCOALA DE SOFERI PROFESIONISTI MARTURA-ROX SERV SRL va ofera posibilitatea de a va obtine permisul de conducere categoriiile A1, A, B, BE, C, CE, D, DE.

Infiintata in anul 1992, Martura Rox Serv S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Firma Martura Rox Serv S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de cursuri pentru scoala de soferi pentru toate categoriile, ore de condus pe masini noi si teorie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

In cadrul companiei Martura Rox Serv S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Si pentru ca Martura Rox Serv S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un comentariu

Sus