Blog

Latest Industry News

SCOALA AUTO FAVORIT

SCOALA AUTO FAVORIT a fost infiintata in Oradea in anul 1998 cu sprijinul si prin efortul unor instructori cu multa experienta in domeniu, deschizandu-si la inceput portile cu categoria B.

In decursul anilor, incercand sa acoperim nevoile clientilor nostri, am diversificat paleta serviciilor oferite, autorizandu-ne si cu categoria A, iar din anul 2005 si cu categoriile C+E.

In prezent SCOALA AUTO FAVORIT va pune la dispozitie cursuri de pregatire teroretica si practica pentru obtinerea permisiului de conducere pentru categoriile: A, B, C, C+E.

Profesionalismul nostru se remarca cu usurinta prin rezultatele pe care le obtinem in pregatirea viitorilor conducatori auto, cu un procentaj ce ne situeaza in topul scolilor de profil din judet. Profesionalismul si vasta experienta in domeniu a personalului face ca nu numai procentajul la obtinerea permisului sa ne situeze in topul scolilor de soferi cat mai ales calitatea serviciilor oferite, cu personal bine pregatit, motivat si orientat catre client.

Lasă un comentariu

Sus