Blog

Latest Industry News

Scoala Auto ZACH

O imagine poate spune mai mult decat 1000 de cuvinte, dar daca vrei, intra aici, in scoala noastra si arunca o privire pentru a vedea ce cuvinte avem pentru tine, cuvinte dintr-o alta pagina a vietii, cand, mama, tata sau altcineva apropiat tie incepea, ca si tine acum, cu multe emotii Scoala de Soferi, cuvinte care au lasat in urma nu doar o carte de vizita, ci o legatura speciala, o amintire placuta. Te asteptam sa impartim nelinistile, emotiile, distractia, aventura, si bucuria succesului tau !!! Multumiti impreuna cu tine !

Pe langa profesionalismul ireprosabil de care dam dovada, stim ca una dintre cele mai importante componente ale oricarei activitati de invatare sunt atmosfera, confortul si dotarile salilor de curs. Tocmai de aceea acordam o atentie deosebita tuturor aspectelor procesului de educatie si scolarizare al cursantilor nostri.

In acest sens, am incercat sa creem ambianta perfecta, data prin:

-sala de curs dotata si echipata complet pentru legislatie rutiera, legislatie specifica, conducere preventiva, conducere ecologica, prim ajutor.

-echipamente si aparatura de predare de ultima generatie.

-ecrane tactile cu TouchScreen exact ca la Politie.

-baza de date cu chestionare exact ca la Politie si ca pe DRPCIV

-sisteme de predare audio/video.

-video/retroproiector.

-acces la wifi si internet gratuit

-sala climatizata.

-retea de calculatoare.

-planse auto

-macheta stradala

Va garantam ca Scoala Auto ZACH este locul ideal pentru pregatirea dumneavoastra la cel mai inalt nivel !

Lasă un comentariu

Sus