Blog

Latest Industry News

Scoala de soferi AUTO NOVA

Scoala de soferi AUTO NOVA a luat fiinta in anul 1998, are o experienta in domeniu de peste 15 ani sub indrumarea domnului ing. Prostean Constantin.
In cadrul scolii de soferi pregatim cursanti pentru toate categoriile: Moped, A1,A,B,C,CE,D, atat in limba Romana cat si in limba Maghiara.
Punem la dispozitia cursantilor un program flexibil privind pregatirea teoretica si practica, zilnic de Luni pana Vineri intr-e orele 8:00-20:00 cat si Sambata de la 11:00-16:00.

Scoala de soferi AUTO NOVA a luat fiinta in anul 1998, are o experienta in domeniu de peste 15 ani sub indrumarea domnului ing. Prostean Constantin. In cadrul scolii de soferi pregatim cursanti pentru toate categoriile: Moped, A1,A,B,C,CE,D, atat in limba Romana cat si in limba Maghiara. Punem la dispozitia cursantilor un program flexibil privind pregatirea teoretica si practica, zilnic de Luni pana Vineri intr-e orele 8:00-20:00 cat si Sambata de la 11:00-16:00. Scoala are o gama diversificata de marci de autovehicule ceia ce face fiecare cursant sa poata opta pentru marca pe care doreste sa o conduca.

Lasă un comentariu

Sus