Blog

Latest Industry News

Scoala de soferi IRIMIA

Scoala de soferi IRIMIA din Arad a fost infiintata in anul 1991 si in decursul a 19 ani de activitate iau trecut pragul peste 10 mii de cursanti , avandul ca Director pe Prof. Ing. Dipl. Av. IRIMIA AUREL. Emblema care ne caracterizeaza EXPERIENTA !!! SERIOZITATE !!! CALITATE !!! face din scoala noastra un brand, un nume de referinta in domeniu.

Scoala are in componenta profesori de legislatie rutiera competenti si instructori auto cu calitati psihopedagogice deosebite care prin daruirea si implicarea profesionala, experienta kilometrilor parcursi in traficul rutier si cursurile de autoperfectionare continua (obtinerea prin examene a categoriilor auto, absolvirea institutiilor de invatamant postliceale si superioare) fac ca meseria de formatori auto sa devina cu adevarat ceea ce se doreste sa fie.

Autoturismele agreate de R.A.R. indeplinesc standardele Europene in domeniu atat din punctul de vedere al Mediului (Euro 3-4-5) si a dotarilor acestora ( ABS ,ESP, servo directie , incalzire in scaune, airbag-uri, volan reglabil, scaune reglabile, etc.), contribuind facilitarea cursantilor la procesul de invatare a conducerii autovehiculelor pe drumurile publice ,cat si la protectia mediului ambiant in directia degradarii lui sub ansamblul poluant produs de traficul rutier

– Suntem singura scoala de sofreri­ cu autovehicul special adaptat pentru persoane cu dizabilitati fizice pe zona Ardeal, Banat, inclusiv Mehedinti.

– Suntem singura scoala de soferi­ din partea de Vest a Romaniei atestata pentru categori­a Tr.(tractor).

– Suntem singura scoala de soferi­ cu instructor auto atestat pentru obtinerea categoriei Tv.(tramvai).

DORESTI SA OBTII PERMISUL DE CONDUCERE AUTO ? !

Nimic mai simplu…CONTACTEAZA-NE !

Lasă un comentariu

Sus