Blog

Latest Industry News

Scoala de soferi IRIZA

Scoala de soferi IRIZA a fost infiintata in localitatea Craiova, in iunie 2006, dupa o lunga experienta in pregatirea cursantilor pentru obtinerea permisului de conducere auto.

Aceasta idee de a unfiinta o scoala de soferi a aparut dupa o experienta didactica la catedra de peste 10 ani in domeniul auto, precum si dupa o indelungata colaborare ca profesor si instructor auto cu mai multe scoli de soferi din judetul Dolj.

Din acel moment scoala se afla in plina dezvoltare, incercand sa fim la inaltimea cerintelor cursantilor nostrii, astfel ca incepand din anul 2007 am reanoit parcul auto al scolii prin achizitionarea urmatoarelor tipuri de autovehicule:

* motocicleta YAMAHA (de 125 cmc) pentru categ. A

* un autoturism OPEL ASTRA

* un autoturism RENAULT SYMBOL

* doua autoturisme OPEL CORSA

* trei autoturisme CIELO

* un autoturism DACIA LOGAN

* un autoturism VW LUPO

* un autocamion MAN SILENT pentru categ. C

* remorca KOEGEl  pentru categ. CE

* un autobuz SKODA KAROSA (fabricaţie 1992) pentru categ. D

In prezent scoala are angajati cu contract de munca pe perioada nedeterminata un numar de 4 profesori de legislatie rutiera si cunoasterea automobilului, 19 instructori auto angajati, 1 medic specialist de medicina generala.

Suntem dotati cu 2 sali moderne conform normelor Uniunii Europene, pentru efectuarea orelor teoretice, oferind posibilitatea cursantilor nostri de a avea la dispozitie toate materialele didactice necesare unei pregatiri de calitate (retroproiector, laptop, calculatoare, DVD, manuale de legislatie rutiera, de prim ajutor, de cunoasterea automobilului, de conducere ecologica, chestionare, CD-uri).

Detinem o retea de 10 calculatoare dotate cu softul omologat pentru a realiza simularea examenului de obtinere a permisului auto.

Lasă un comentariu

Sus