Blog

Latest Industry News

Scoala de soferi IULCOST

Scoala de soferi Iulcost s-a fondat in anul 2002, fiind una din cele mai moderne Scoli de Soferi din Craiova, a dobandit experienta necesara pentru a evidential caracteristicile celui mai bun instructaj auto. Garantat !

Toti soferii scolii de soferi IULCOST tin minte cu cine au facut scoala, cine le era instructor auto, cum se comporta instructorul cu ei. Majoritatea scolilor de soferi din Craiova au instructori auto cu foarte putina rabdare si toleranta, instructori care se gandesc cum sa scurteze ora de condus pentru a nu cheltui multa benzina sau motorina,oameni angajati pe postul de instructor doar pentru a avea un serviciu, fara sa aiba abilitati didactice cu adevarat. Nu va permiteti sa incepeti sofatul cu stangul, pentru ca o sa tineti minte mult timp de acum inainte tipetele instructorului cand gresiti o comanda sau dati intr-o groapa. La noi, la Scoala de Soferi IULCOST, instructorii auto sunt altfel, calmi, rabdatori, cu abilitati didactice si, poate cel mai important, respectuosi.

De ce Noi ?

Simplu, pentru ca suntem o scoala de soferi Consacrata, evidentiata fata de scolile de soferi fondate de curand si fara experienta, avem la baza cei mai vechi si experimentati instructori auto din Oltenia, dispunem de toate serviciile necesare la standarde europene.

Lasă un comentariu

Sus