Blog

Latest Industry News

Scoala ROSTEMA

Scoala de soferi Rostema s-a infiintat in anul 1996 fiind condusa de Dl. Nica Stelian, avand o experienta bogata in domeniu.

Scoala este situata in Arad. pe strada Horia nr.7 (in curte la TV Arad), in centru.

Scoala dispune de sala de pregatire teoretica dotata cu materiale didactice necesare procesului de invatamant, cursuri de legislatie si chestionare prezentate prin video-proiectie, sala de curs este dotata cu calculatoare pentru rezolvarea chestionarelor pe calculatoare cu monitoare touch-screen, respectand standardele europene in domeniu.

Scoala de Soferi Rostema ofera cursantilor un program de insusire a cunostintelor teoretice a legislatiei rutiere cu profesori consacrati precum si aprofundarea cunostintelor dobandite prin rezolvarea chestionarelor intr-un interval orar, de luni pana vineri intre orele 9-17.

In cadrul scolii isi desfasoara activitatea instructorii auto care dau dovada de profesionalism, incredere, siguranta si responsabilitate.

Scoala are in dotare o gama diversificata de autoturisme din care cursantul poate sa aleaga: Volkswagen Golf IV, Opel Astra, Peugeot 206, Dacia Solenza.

Lasă un comentariu

Sus