Blog

Latest Industry News

SCOALA VERBITA

Scoala de soferi Verbita, aparuta pe piata din Arad in noiembrie 2005, ofera servicii de calitate la nivelul standardelor occidentale; de acest lucru puteti sa va convingeti vizitand scoala noastra situata in Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 282. Orarul pentru inscrieri este luni-vineri orele 8-17.

Scoala de soferi Verbit ofera ore de conducere pentru perfectionare prin metode de instruire moderne, plata putandu-se face in rate, preturile fiind foarte accesibile. Ne asiguram impreuna cu cursantii ca acestia vor obtine toate actele necesare dosarului de înscriere pentru a evita orice neplacere ulterioara.

Scoala de Soferi Verbita funcţioneaza cu patru instructori calificati pentru una dintre categoriile A, B, C, CE si D, avand la dispozitie autoturisme Dacia Logan şi Dacia Duster, dotate cu servodirectie, servofrana si aer conditionat pentru categoria “B”, o motocicleta performanta tip Yamaha pentru categoria “A”, un camion IVECO EURO3 dotat cu o cutie de viteza cu 8 rapoarte de mers inainte pentru categoria “C”, şi un autobuz MERCEDES pentru categoria “D”.

De asemenea avem un lector de legislatie rutiera şi un lector de mecanica.

Avem in dotare o sala de curs mobilata si ultradotata cu material didactic in conformitate cu prevederile ordinului 1019 din 12 octombrie 2009, in ceea ce priveste normele de autorizare a scolilor de conducatori auto. De asemenea dispunem de un simulator performant pentru initiere în conducere pentru primele 10 ore din programul de invatamant modulul “conducere autovehicule” şi de 4 calculatoare dotate cu monitoare touch-screen la fel cu cele din salile de examinare ale politiei(www.drpciv.ro).

Lasă un comentariu

Sus